МОЌНО ВИДЕО: Двојниот цепелин на Лазаров и Манасков

Вака игра Македонија- двоен цепелин на Лазаров и Манасков.Првиот дел од средбата, на која на паузата се замина со идентични 12-12, го одбележа извонредниот двоен цепелин на летечките Кире Лазаров и Дејан Манасков во акцијата која ја игравме и со играч помалку на паркетот.
 

AIr Macedonia !
Posted by Ракометни Вести on Friday, January 15, 2016

Стоилов не можеше да го скрие разочарувањето: „Се исплашивме од победата“…Прочитајте ТУКАПрвиот дел од средбата, на која на паузата се замина со идентични 12-12, го одбележа извонредниот двоен цепелин на летечките Кире Лазаров и Дејан М

Пронајдете не на следниве мрежи: