Моќта на Илуминатите: Се одржа свечен говор на сатанистите во Америка!

Loading...

Се појави снимка која прикажува сатанистичка церемонија одржана пред Капитолот во Ленсинг, Мичиген.Оваа сатанистичка церемонија е финансирана и овозможена од државата.
Сатанизмот во светот денес е посилен од било кога и е под контрола на Мрачниот господар кој владее од планетата Сатурн. Бројот на следбеници расте сѐ повеќе, а посебно во Америка.
Сето тоа се случува благодарение на Илуминатите, Ватикан, светските власти, елитата и тајните друштва кои владеат со светот од сенка.Оваа сатанистичка церемонија е финансирана и овозможена од државата.
Сатанизмот во светот денес е посилен од било кога и е под контрола на

loading...
Loading...