Молер се обиде да силува девојче: „Ме однесе во бањата и ја заклучи вратата…“

Loading...

Подгоричанецот Слободан Жујовиќ (47) е осуден на 10 месеци затвор под сомнение дека во август се обидел да обљуби 12-годишно девојче.Тој е уапсен кон средината на август под сомнение дека два пати се обидел да обљуби 12-годишно девојче во нејзината куќа во Муртовина.
Судено му е под обвинение дека го нападнал девојчето на 10. и 11. август додека бил ангажиран како молер во куќата на нејзините родители.
Девојчето на родителите им раскажало дека Жујовиќ на 10 август ја пикнал во бањата, ја заклучил вратата, ја допирал и ја љубел по телото, пишуваат „Вијести“.
Наводно, тој истото го направил и ден потоа. Жујовиќ е уапсен откако девојчето на мајката ѝ раскажало што ѝ направил.
Бранителот на Жујовиќ рече дека ќе ја обжали пресудата.Тој е уапсен кон средината на август под сомнение дека два пати се обидел да обљуби 12-годишно девојче во нејзината куќа во Муртовина.
Суде

loading...