МОЛЊА: Оваа девојка за секунда испи половина литар пиво!

Постојат повеќе техники за испивање на некој пијалак. Кога станува збор за пивото, на разни познати фестивали постојат и натпреварувања за брзо пиење на овој популарен алкохолен пијалак.Најчесто машките натпреварувачи вежбаат да ги пијат течностите, така што пијат на екс. Односно, пуштаат пивото да се слева директно низ грлото.
Притоа, најтешко е човек да не го прекине пиењето. Оваа техника не е толку лесна како што изгледа.
Но, затоа, оваа девојка може да направи нешто неверојатно. Таа успеала за помалку од секунда да испие цела кригла со пиво!
Погледнете го видеото:Најчесто машките натпреварувачи вежбаат да ги пијат течностите, така што пијат на екс. Односно, пуштаат пивото да се слева директно низ грлото.

Пронајдете не на следниве мрежи: