Момчето на Рада побесне на неа затоа што…

Loading...

Пејачката Рада Манојловиќ и кошаркарскиот тренер Миомир Галиќ се во љубовна врска околу една година, а за нивната врска се почесто се зборува. Меѓутоа, Рада откри што му пречи на нејзиниото момче…„Миомир не е јавна личност и на него му пречи што толку се пишува за него. Но да бидам искрена она што го читам го надминува и моето искуство“ изјавила Рада. 
Рада го коментирала и неодамнешниот немил настан кога таа на концерт остана без глас. 
„Останав без глас, а тоа е грдо чувство. Во тој момент посакав да имам некој, некаква помош“ додала. „Миомир не е јавна личност и на него му пречи што толку се пишува за него. Но да бидам искрена она што го читам го надминува и моето искуство

loading...
Loading...