Момци еве како да смувате риба во град!

Веројатно ви се случило да отидете со другарите во град и да сакате да „смувате“ нешто а се завршило со неуспешен обид. Епа добрата стратегија ќе ви овозможи секогаш да се вратите со добар лов…Еве како своите „злобни“ намери да ги спроведете на дело:
1.Јадете нешто
Сигурно пред да излезете малку „се загреавте“. Ако малку јадете нема да изгледате многу пијани.
2.Главата горе
Сте слушнале за женска интуиција. Епа таа навистина постои. Ако немате самодоверба фолирањето нема да ви помогне. Жените брзо ќе ви побегнат. Затоа мора да изгледате навистина убедливо. Дамите може паѓале на ловечки приказни но во минатото, денес навистина ви е потрбено многу повеќе од тоа. Ќе ви помогне исправениот грб и не покажувајте премногу интерес за ништо. Така ќе оставите впечаток дека имате самодоверба.
3.Мора да знаете што правите
Не е доволно да изгледате само привлечно. Секој почеток е тежок. Првиот впечаток е најзначаен и затоа внимателно. Ако веќе успеавте да ја загарантирате, не би било убаво таа шанса да пропадне. Добро протолкувајте ги сигналите. Иако не постои сосема сигурен знак дека ви дала зелено светло, најсигурно може да и прочитате од лицето.

 

4. Играње улоги
Жената која е заинтересирана за вас настапува кон вас со одредена улога, за која често ни самата не е свесна. Таа може да ве тестира во рамките на таа улога. Таквите тестови се добар знак дека имате шанса. Најдобро е веќе да имате спемено одговор и да настапите доминантно но опуштено. Вие во вашата улога треба да се чусвтвувате удобно, а добро би било и да биде флексибилна, за да оставите и малку простор за промени.
Ако имате мини драма во комуникацијата на добар пат сте, вие сте главната улога.
5.Што на крај?
Ваша е уживајте!Еве како своите „злобни“ намери да ги спроведете на дело:
1.Јадете нешто
Сигурно пред да излезете малк

Пронајдете не на следниве мрежи: