Момци внимавајте на вашиот избор: Овој тип на девојки ТРЕБА да ги ИЗБЕГНУВАТЕ!

Loading...

Постојат правила за жените кога станува збор за мажите кои што треба да ги избегнуваат, но исто така постојат и типови на жени со кои што мажите не би требало да започнуваат врска.Станува збор за доминантни жени кои што сакаат да покажат дека се супериорни суштества. Тие ги одбираат местата излегување, ги одбираат филмовите, друштвото и сметаат дека секогаш се во право, па затоа нивните мажи се прашуваат дали тие воопшто постојат. Жени кои што ги искористуваат мажите поради париЖените кои што никогаш не ги нудат своите пари, па дури ни по цена од своето достоинство, се типови на жени кои мажите дефинитивно треба да ги избегнуваат. Овие жени често зборуваат за сето тоа што сакаат да го имаат, само за нивните партнери да им го купат тоа, а тие се и вљубени само во материјалните нешта. За таквите жени, нивната среќа и луксузот се најважни. При првата можност, овие жени би го замениле својот партнер со некој побогат. 

Жени кои што не се одвојуваат од своите најдобри пријателкиОвие жени секогаш зборуваат за својата најдобра пријателка, која секогаш е присутна, во секоја прилика, па на тој начин ја загрозува и приватноста на парот. 

 
Жени кои што ги користат мажите да дојдат до нивните пријателиНе ретки се случаите во кои што жените искористуваат еден маж за да дојдат до неговиот пријател, кој всушност им се допаѓа. Така, во моментот кога мажот ќе помисли дека ја нашол жената на својот живот, таа ќе заврши во туѓите прегратки, односно во прегратките на најдобриот пријател.

Жени кои што се однесуваат како ѕвездиЖените кои што се однесуваат како славни личности, а своите партнери ги третираат како губитници, дефинитивно не се добри партнерки. Овие жени секогаш го прават она што сакаат, а мажите во овие врски го губат својот идентитет и живеат во сенката на својата “славна партнерка”. 

 
Жени кои што постојано се жалат од партнеротСтанува збор за жени кои едноставно обожаваат да ги мразат своите партнери и секогаш се жалат дека мажите се што прават го прават погрешно, а на крајот, сето тоа резултира со губење на самодовербата и самопочитта кај мажите.

Жени кои постојано вршат споредба со претходниот партнерМажот сака да и докаже на својата партнерка дека е сјаен партнер, но постојат жени кои што никогаш не ги оставаат своите партнери и на мира и никогаш не се задоволни. Тие често ги споредуваат своите партнери со поранешните партнери, а тоа е навистина мачно и болно искуство за мажите. 
 

Љубоморни жениОвие жени чувствуваат огромна омраза кон пријателите на својот партнер уште од првиот ден од врската и тоа искрено го покажуваат. Така, секогаш која мажот сака да се види со своите пријатели, тој е приморан да лаже или да не се јавува на повиците, а крајниот резултат секогаш е кобен за врската.

Посесивни жениОвие жени почнуваат да покажуваат посесивност во истиот момент кога ќе забележат женско име во мобилниот телефон на својот маж. Тие ги проверуваат листите на повици и ги читаат пораките, се со цел да откријат дали нивниот партнер комуницира со други жени. Тие својот партнер не го запознаваат ниту со својата најдобра другарка, а причината за тоа е посесијата.

 
Во случајот кога жената изгледа совршено, изгледот секогаш лажеМажите секогаш се пресреќни кога ќе започнат врска со некоја од најубавите девојки во нивното опкружување, но набрзо тие сфаќаат дека всушност таа не е нивен тип. Сепак, машкото его нема да дозволи тие да се разделат, иако постојано ќе сака да се оддалечи од својата “совршена” понежна половина. 

Претерано емотивни жениПретерано емотивните жени покажуваат желба за брак веќе по првиот месец од врската. Секако, во овој период парот сигурно не може да се запознае доволно, но одредени жени сметаат дека тие веќе знаат се за својот партнер, без притоа да посветуваат внимание што нивниот партнер мисли за целата ситуација. Овој тип на жени брзо се врзуваат и ги заробуваат своите мажи, така што речиси и да нема излез од ваквата врска. 

ФеминисткиОвие жени сметаат дека се родени да ги инспирираат, спасат и охрабрат другите жени од шовинистите во светот. Тие не пропуштаат шанса да нагласат дека мажите се лоши и не ги почитуваат, па дури и кога станува збор за нивниот партнер. 

 
Промискуитетни жениНекои жени се фалат со фактот што можат да го изневеруваат својот маж, а тој да не дознае за тоа. Она што е уште пострашно е тоа што тие не се срамат поради своите дела, а нивните пријателки дури го знаат и секој детаљ за тоа. Љубовта подразбира искреност, верност и почит, но овие нешта за ваквиот тип на жени се непознати.Станува збор за доминантни жени кои што сакаат да покажат дека се супериорни суштества. Тие ги одбираат местата излегување, ги одбираат филмовите,

loading...
Loading...