Монструм силувал 12-годишно девојче!

Рен Шалин Пејн (29) од Џорџија, обвинет е за силување на 12-годишната ќерка на неговата вереница која требало да ја причува додека таа е надвор.Според информациите, силувачот го бркал девојчето низ целата куќа, за што сведочи разбиената врата од тоалетот.
Пред силувањето следувало мачење на девојчето, па на нејзиното тело биле пронајдени траги од гушење.
Целата ситуација ја набљудувал нејзиниот четиригодишен брат, кој бил беспомошен и не можел никако да ѝ помогне.Според информациите, силувачот го бркал девојчето низ целата куќа, за што сведочи разбиената врата од тоалетот.
Пред силувањето следувало м

Пронајдете не на следниве мрежи: