Монструмот раскажа: Застанав и викав „Ку*во, готово е ќе бидеш моја или ничија повеќе“ и ја убив

-Ја убив зошто бев убеден дека беше во љубовна врска со Стеван Јојиќ, изјавил убиецот кој вчера е фатен од страна на полицијата откако уби 5 лица, а рани 20 гости во кафуле.-Не можев тоа да го поднесам. Кога ја видов со него во друштво, ми падна перде на очи. Го напуштив кафулето. Поминав покрај неа, а таа се смееше со друштвото. Отидов дома и го зедов калашниковот АК-47 и додека одев кон кафулето, размислував како ќе ја убијам неа и него. Кога стигнав, застанав и викав: „Ку*во, готово е ќе бидеш моја или ничија повеќе“ и ја убив, и не ми е жал. Тогаш го убив и него и потоа не се сеќавам повеќе. Пукав на кого стигнам. Морав да ја убијам, зошто не можев да живеам без неа, иако добро водеше сметка за нашиот син, кој сега е сираче – раскажа во полиција, без трошка каење убиецот.-Не можев тоа да го поднесам. Кога ја видов со него во друштво, ми падна перде на очи. Го напуштив кафулето. Поминав покрај неа, а таа се смееше со

Пронајдете не на следниве мрежи: