МОНСТРУОЗНО: Слушал на телефон како му ја убиваат сопругата

Бритaнија е во шок бидејќи на брутален начин ја убиле Никол (37). Нејзиниот сопуг преку телефон слушал како сопругата умира. Било доцна. Децата на Никол Крос, Станли и Изабел веќе спиеле кога 37-годишната мајка во куќата слушнала чекори. Веднаш му се јавила на сопругот Дени кој се уште бил на работа. Но, веќе било предоцна.Натрапникот стоел пред мајката на двете деца и неколку пати и забил нож во телото. Никол после тешките повреди починала во својата куќа. Нејзиниот сопруг е трауматизиран бидејќи преку телефон слушал што се случувало во неговата куќа.
„Цел живот ќе мора да живее со грижа на совест дека не бил доволно блиску за да ја спаси сопругата“, вели еден од соседите.
Полицијата веќе го привела натрапникот кој ја убил младата Никол. Станува збор за 23 годишно момче кое само еден час пред бруталното убиство бил сослушан во полиција бидејќи соседите се жалеле на врескање. Добил предупредување. Во 23:30 часот еден сосед повторно повикал полиција бидејќи видел дека провалил во куќата на Крос. Кога полицијата дошла на местото на злосторството, убиецот веќе бил пред куќата а до него биле децата на Никол. За среќа децата ги пуштил и се предал на полицијата.

Зошто го направил убиството се уште не се знае. Натрапникот стоел пред мајката на двете деца и неколку пати и забил нож во телото. Никол после тешките повреди починала во својата куќа. Нејзиниот

Пронајдете не на следниве мрежи: