Монструозно злосторство кај Зајечар: Девојчето било грабнато од роденденска забава, силувано и брутално убиено

Loading...

 Девојчето било грабнато од роденденска забава, силувано и брутално убиено Девојчето А.С (3) од зајечарското село Вратарница вчера било силувано, па убиено со камења и боксови. Нејзиното  изобличео тело било пронајдено вчера откако В. Р (28) од тоа село го признал ова грозоморно дело.
Како  што  било соопштено на вонредната конференција за медиуми, девојчето било на роденден  кај соседи во близина на својата куќа кога нејзините родители околу 21:30 часот забележале дека исчезнало.
Тие веднаш пријавиле во полиција. Гостите кои биле на роденденот на полицајците им кажале дека се сомневаат дека за исчезнувањето на девојчето е одговорен В.Р. затоа што забележале дека и тој исчезнал. Неполн час по пријавата, полицијата го пронашла осомничениот кој го признал делото и кажал каде е телото на девојчето. Безживотното тело било најдено на околу 600 метри од куќата каде што бил роденденот. „Блиц“ дознава дека В.Р досега не е осудуван. Нему му е одреден притвор од 48 часа.Девојчето А.С (3) од зајечарското село Вратарница вчера било силувано, па убиено со камења и боксови. Нејзиното  изобличео тело било пронајден

loading...