МОРБИДНА ИСПОВЕД НА УБИЕЦОТ: И ја затнав устата за да не вреска!

Драган Ѓуриќ, месарот од Сурчин кој е осомничен за убиството на Тијана, пред истражниот суд го призна убиството и ги обелодени суровите детали за ова незапаметено злосторство. По полиграфското испитување, тој ги обелодени морничавите поединости.„Испив литар вињак и некоја ракија во кафулето и тргнав кон селото. Мислев дека таму ќе има музика и тогаш ја сретнав Тијана, не ни знаев како се вика. Ја закачив со автомобилот и таа почна да вика за помош. Ја повикуваше полицијата. И ја затнав устата, ја удрив за да замолчи и ја бутнав внатре во колата“, ладно изјавил Ѓуриќ.
Неговата ладнокрвност ги збуни дури и полицајците со најдолг стаж.„Испив литар вињак и некоја ракија во кафулето и тргнав кон селото. Мислев дека таму ќе има музика и тогаш ја сретнав Тијана, не ни знаев как

Пронајдете не на следниве мрежи: