Морбидни закани на муџахедините: Ќе се наоружаме, Дрина ќе биде црвена!

Ќе најдете борци кои најмногу на светот ќе го сакат џихадот, а најдраг им е крајот на животот- порачува џихадистот Абдулмелик Башиќ. Поранешниот член на одредот на муџахедините и се обрати на јавноста по повод, како што наведе „четничките закани да се направи поход на Нови Пазар и дека муфтијата ќе гори“ и порача дека никој не треба да ги предизвикува. Или во спротивно нема да седат со скрстени раце. 
-Ви се колнам дека Дрина нема да биде зелена туку црвена а Прибој ќе биде Пробој- вели тој. 
Џихадистот истакна: Ако сакате несреќа, допрете го Нови Пазар. Ако го допрете исто како да сте ги допреле муслиманите во око. Не е случајно што баш сега тој е подготвен да биде мета. Во него најгорди се Бошњаците, муслимани кои нема да се поклонат пред вас. Ние ќе ги поддржиме, ако има било какви конфликти. За вербалните борби- вербално, а за вистинските – вистински!Поранешниот член на одредот на муџахедините и се обрати на јавноста по повод, како што наведе „четничките закани да се направи поход на Нови

Пронајдете не на следниве мрежи: