МОРНИЧАВО: Чувствувал дека некој го набљудува, а тогаш ја снимил оваа фотографија!

Loading...

Истражувачот Дејвид Брокс, чувствувал дека некој го набљудува додека се шетал низ националниот парк Гумбар, Тувумба во руралниот Квинсленд (Австралија), по што снимил фотографија која се покажа како застрашувачка.Тој снимил сенка од човечка фигура која се поклопува со искосеното стебло од дрвото. Инаку, ова подрачје на националниот парк им е омилено место на самоубијците.
Фотографијата ја споделиле Истерувачите на духови на Тувумба и напишале:
„Ова го сподели еден наш член, кој реши да пешачи до една водена дупка којашто се наоѓа во непосредна близина, позната по бројните самоубиства. Одеднаш почувствува морници и дека некој го набљудува и следи. Се чувствуваше ужаснато. Токму кога одлучи да се врати накај дома, на снимената фотографија забележа фигура од човек.“
Брокс на Фејсбук напишал:
„Чудно ми е дека и минатата недела искусив чувство на морници и тоа неколку пати. Почувствував дека некој се подготвува да ми рипне.“
Тој снимил сенка од човечка фигура која се поклопува со искосеното стебло од дрвото. Инаку, ова подрачје на националниот парк им е омилено место на

loading...
Loading...