Морничаво видео: Стравот од висина го лечи со „прошетка“ по 110 метри високиот оџак!

Loading...

Некои уживаат да прават екстремности!Некои уживаат да прават екстремности!
Навистина соочувањето со вродениот страв од висина е голем предизвик, меѓутоа шетање по 110 метри висок оџак не се чини како добро решение.

Погледнете и уверете се: 

Ако сте луди по возбудата, на следниот ЛИНК можете да го погледнете највисокиот тобоган во светот.Некои уживаат да прават екстремности!
Навистина соочувањето со вродениот страв од висина е голем предизвик, меѓутоа шетање по 110 метри вис

loading...
Loading...