Можеби облечена? – Сандра Африка: Спремам издание во кое ме немате видено

Loading...

Атрактивната српска пејачка Сандра Африка, позната по разголените фотографии на твитер, припрема нешто големо за својата публика. 
„Наскоро нова песна, нов спот и издание во кое сигурно ме немате видено до сега!“ – откри Сандра на социјалните мрежи. 
Какво е тоа издание со кое може да не изненади Сандра, се уште не знаеме…
Можеби ќе се облече за промена? 
Извор: svet.rsАтрактивната српска пејачка Сандра Африка, позната по разголените фотографии на твитер, припрема нешто гол

loading...
Loading...