МУ ДАДЕ МОБИЛЕН НА БЕБЕТО за да си игра, но никако не очекуваше дека ќе се случи ОВА

Тоа е уред кој го користат апсолутно сите, без оглед на возраста. Но, секој на свој начин и за свои цели.Мобилниот телефон е преносен електричен уред за комуникација кој е многу распостранет и популарен ширум светот, без кој денес не би можеле да ги замислиме нашите животи.
Тоа е уред кој го користат апсолутно сите, без оглед на возраста. Но, секој на свој начин и за свои цели.
Во следното видео една мајка и го даде мобилниот телефон на својата нала ќеркичка.
Погледнете ја нејзината реакција на тоа.

Мобилниот телефон е преносен електричен уред за комуникација кој е многу распостранет и популарен ширум светот, без кој денес не би можеле да ги за

Пронајдете не на следниве мрежи: