Му го донирала својот бубрег а тој ја изневерувал: Кога би можела би го земала назад!

Loading...

„Дефинитивно би отишла на операција повторно, но не би му го дала бубрегот нему. Го мразам. Кога би можела би го зела назад и би го дала на некој друг“ – рекла Саманта. Една жена во Британија го спасила животот на маж и така што му го дала својот бубрег. Но веднаш зажалила, откако ја оставил поради нејзината најдобра пријателка, таа го сака бубрегот назад.
Енди Ламб умирал од болест на бубрезите, а во живот го одржувала дијализа. „му беше потребен нов бубрег“, раскажала неговата сопруга Саманта која го наговорила да го земе нејзиниот.

Парот се венчал 2007 година, а Енди ја напуштил Саманта 2012 година. Саманта која сега чека да потпише документи за развод вели дека зажалила веднаш, штом била оперирана. Таа верува дека нејзиниот сопруг ја изневерувал и порано.
„Дефинитивно би отишла на операција повторно, но не би му го дала бубрегот нему. Го мразам. Кога би можела би го зела назад и би го дала на некој друг“ – рекла 41 годишната Саманта.
Енди рекол дека никогаш не сакал Саманта да биде донаторот на бубрег, но дека таа инсистирала. Додал дека и го должи својот живот. Една жена во Британија го спасила животот на маж и така што му го дала својот бубрег. Но веднаш зажалила, откако ја оставил поради нејзината најдоб

loading...
Loading...