Му кажала дека е бремена, но не изреагирал како што очекувала!

Оваа необична објава за бременост стана вистински хит на интернет.Во видеото кое се појави на Јутуб маж го отвара ладилникот за да земе пиво. Но на шишињата пронаоѓа испишана порака „Пивото на тато“ и „Упс“. Неговата реакција освои многу срца а има и такви кои го нападнале.
„Ова беше сосема неочекувано и целосен шок, но многу сум возбуден поради се“, се поравдал подоцна идниот татко.Во видеото кое се појави на Јутуб маж го отвара ладилникот за да земе пиво. Но на шишињата пронаоѓа испишана порака „Пивото на тато“ и

Пронајдете не на следниве мрежи: