Му родив дете на брат ми и тоа ми е најдобрата одлука во животот!

Ешли  Мејтел (30) има три  деца со својот сопруг Џон, а одлучила да му  роди  дете и на својот брат.Ешли  има 2- годишни близначки Ешли и Фејт  и 4- годишен син Леви. Кога слушнала колку нејзиниот брат Дејвид и  неговиот партнер Брендон се  мачат да станат родители бидејќи имаат проблем со  посвојување деца, одлучила да им биде сурогат  мајка.

„Кога видов   колку  тага  претрпеа за после 8 години врска да станат  родители, сакав да им помогнам да го остварат  тој сон. Во  Австралија е многу  тешко геј пар  да посвои  дете и многу тешко стануваат  родители“, објаснува Ешли Мејтел.
Докторите споиле јајцеклетка од  донаторка со спермата на Брендон и  потоа ја вбризгале во Ешли. Таа забременила по првиот обид и по девет  месеци го родила Рејлис.
„Се чувствувам одлично. На својот брат му  подарив дете, на своите деца брат, а јас станав тетка. Ова е дефинитивно една од најдобрите одлуки во мојот живот“, вели Ешли Мејтел.Ешли  има 2- годишни близначки Ешли и Фејт  и 4- годишен син Леви. Кога слушнала колку нејзиниот брат Дејвид и  неговиот партнер Бре

Пронајдете не на следниве мрежи: