Муабет на Македонци во Австралија: Фала брачед за морнинго. Арен?

Loading...

Вака комуницираат Македонците во Австралија. Коментарите на овој утрински Фејсбук статус ќе ве насмеат до солзи.
Ова е само уште еден доказ дека каде и да сме, со кого и да сме кај нас Македонците хуморот никогаш не умира. 
Вака комуницираат Македонците во Австралија. Коментарите на овој утрински Фејсбук статус ќе ве насмеат до солзи.

loading...
Loading...