Мухамед е најчестото име во Велика Британија!

Најпопуларното име во Англија и Велс минатата година било Мухамед, за разлика од традиционалните Оливер и Хари кои доживеале значителен пад на популарноста.Според резултатите од анкетата на ОНС, името Мухамед било избројано дури 7.445 пати.
Досега најпопуларното име било Хари, но паднало на трето место. На второ место е името Оливер со 6.949 пребројувања.Според резултатите од анкетата на ОНС, името Мухамед било избројано дури 7.445 пати.
Досега најпопуларното име било Хари, но паднало на тре

Пронајдете не на следниве мрежи: