НА 46-ТИОТ РОДЕНДЕН ШУМАХЕР ЗАПЛАКА откако го слушна гласот на своите деца…

Loading...

Седумкратниот светски првак и една од најголемите икони на Формула 1, пушти солзи откако со него разговарале сопругата Корина, ќерката Гина Мариа и синот Мик…Откако помина нешто повеќе од година дена откако тешко настрада при скијање, Михаел Шумхер покажува се подобри и подобри знаци на повраток во нормалниот живот. Британските медиуми пишуваат дека Михаел Шумахер неодамна заплакал на звукот од гласовите на своите деца и дека полека почнува да ги распознава нивните лица.
Седумкратниот светски првак на Формула 1 пушти солзи откако со него разговарале сопругата Корина, ќерката Гина Мариа и синот Мик. Неговото семејство го одбележи 46-годишниот роденден во нивниот дом во Швајцарија а како што пишува Corriere della Sera солзите се одличен знак после долгото бавно опоравување.
Откако на 29-ти декември во 2013 година тешко настрада скијајќи на француските Алпи, семејството на Шумахер даваше малку информации за ситуацијата на Михаел, но оваа вест сепак одлучија да ја споделат со јавноста. Откако помина нешто повеќе од година дена откако тешко настрада при скијање, Михаел Шумхер покажува се подобри и подобри знаци на повраток во норма

loading...
Loading...