На -8 степени ги оставила дечињата во автомобил и отишла во шопинг!

Loading...

Несовесната мајка од САД ги шокираше сите.Реџина Мари Колман (28) во Валдорф, Минесота, ги оставила своите две мали деца во автомобилот на огромен студ, додека таа се шминкала во блискиот трговски центар.
Мајката на девојчињата, на возраст од 3 и 6 години, заминала на шминкер, а тие околу еден и пол час чекале во автомобилот. Температурата надвор била минус 8 Целзиусови степени.

 
Девојчињата почнале да плачат, па минувачите повикале полиција. Полицајците ги пронашле девојчињата премрзнати, па веднаш ги ставиле во својот автомобил за да ги стоплат.
Обезбедувањето на трговскиот центар ја пронашло неодговорната мајка, која морала да замине во полициска станица. Бидејќи на шминкање била подолго од еден час и половина, додека нејзините две девојчиња замрзнуваа во автомобилот, таа е обвинета за запоставување.Реџина Мари Колман (28) во Валдорф, Минесота, ги оставила своите две мали деца во автомобилот на огромен студ, додека таа се шминкала во блискиот т

loading...
Loading...