На 90 години, пие по 16 лименки пиво на ден

Loading...

За својот 90 – ти роденден како подарок од своите роднини, Берта Де Бот од Белгија, доби 90 гајби пиво.
Необичен подарок, особено кога станува збор за жена и тоа во одминати години. Оваа баба за себе вели дека во своите 90 години, пивото ја одржува во живот.
Старицата од Белгија пие по 16 лименки пиво на ден, а оваа навика ја започнала на 17-годишна возраст. Таа себеси не се смета за алкохоличар и никогаш не пие наутро, а може и да апстинира од алкохол.
Семејството нејзино и лекарите се зачудени и загрижени како оваа жена живее на ваков начин.За својот 90 – ти роденден како подарок од своите роднини, Берта Де Бот од Белгија, доби 90 гајби пиво.

loading...
Loading...