На Ask добила прашање дали се срами од нејзината мајка: Со одговорот ИМ ГИ ЗАТВОРИ УСТИТЕ на сите

Loading...

Џана К. од Кладањ на социјалната мрежа Ask.fm добила прашање дали се срами од мајка и, и од тоа што работи во обложувалница. Дали прашањето е поставено од страна на личност која би се срамела од својата мајка да е на местото на Џана, или од страна на некој кој му се потсмева на девојчето што нејзината мајка за леб заработува на сосема чесен начин, не е разјаснето. Како и да е, таа со својот искрен одговор заработи скоро 2000 лајкови.
Имено, прашањето упатено на Џана гласи:
„Дали ти е срам од мајка ти и тоа што таа работи во обложувалница?“, на што таа одговори:

 

„Мене од мојата мајка никогаш нема да ми биде срам. Јас сум горда на неа, бидејќи се труди да ми даде се што ми е потребно, а тоа што работи во обложувалница, подобро е тоа отколку да оди по кафиња, од тоа нема ништо, вака барем добива плата за чиста и посветено завршена работа. Поздрав!“Дали прашањето е поставено од страна на личност која би се срамела од својата мајка да е на местото на Џана, или од страна на некој кој му се потсм

loading...
Loading...