Видео: На грбот ѝ се појавил овој ужас: Нема да ви биде добро кога ќе видите што излезе од него…

На грбот ѝ се појавил овој ужас…Не е за луѓе со слаб желудник.На ова видео е прикажано отстранување на инфицирана циста.
Овој оперативен зафат е извршен под локална анестезија.
Не е за лица со слаб желудник.На ова видео е прикажано отстранување на инфицирана циста.
Овој оперативен зафат е извршен под локална анестезија.
Не е за лица со

Пронајдете не на следниве мрежи: