На кого личи Роналдо?

Loading...

Кога ја објавила фотографијата од својата мајка многумина коментирале дека Роналдо и неговата баба премногу си личат.Најстариот син на Роналдо е пак „клон“ на својот татко.
Најстариот син на Роналдо е пак „клон“ на својот татко.

loading...
Loading...