На Марс постоеле две вонземски цивилизации: Уште едeн неверојатен феномен на Марс!

Loading...

НЛО набљудувачите кои секојдневно ги анализираатфотографиите на НАСА од  Марс, пронашле нов вештачка творба на површината на црвената планета. Оваа статуа наликува на статуата од земјата.Дали ова е конечен доказ за постоењето на древна цивилизација на Марс или нашите умови повторно си поигруваат со нас?
И покрај тоа што многу луѓе веруваат дека ова е само уште еден пример за поигрување на мозокот со нас, постојат многу луѓе кои веруваат декаМарс некогаш бил погоден за живот и дека денес ние наоѓаме докази за тоа дека оваа теорија е точна.
Научниците како д-р Бранденбург цврсто веруваат дека црвената планета била населена со две вонземски цивилизации кои ги„истребила“ трета цивилизација со нуклеарно оружје. Д-р Бранденбург се наведува дека Цидинците и Утопијанцитебиле протерани за време нуклеарен напад и дека доказот за тоа може да биде забележан и денес.

 
Според теоријата на д-р Бранденбург, Марс некогаш бил многу поинаков.
Затоа фрлете поглед на новите фотографии од Марс и кажете ни што мислите?
Дали е можно под површината на Марс, да се кријат остатоци од згради и други објекти кои ги оставиле зад себе античките жители на Марс?
Дали ова е конечен доказ за постоењето на древна цивилизација на Марс или нашите умови повторно си поигруваат со нас?
И покрај тоа што мног

loading...
Loading...