На нејзините деца „им пукна филмот“: Ја однесоа на елитен фризер, а нејзината ТРАНСФОРМАЦИЈА ќе ве остави подзинати!

Многу важна работа во животот е да бидете среќни во својата кожа и задоволни од своето тело. За некого можеби тоа е ситница, но промената на имиџот може да направи многу на полето самодоверба.Најдобар пример за тоа е ветеранката на амриканската армија Белита Едвардс која со текот на времето ја запоставила својата долга коса.
Нејзините деца ја пријавиле во Организацијата за промена на имиџот која на девојките и жените им нуди промена на изгледот кој ќе ги направи да се чувствуваат подобро.
Од организацијата работеле на нејзината коса и промена на имиџот, а како поминала трнсформацијата погледнете ја во видеото подоле. Обратете внимание и на нејзината реакција.
Таа секогаш сакала добар пример за децата, а сега како што вели изгледа еднакво добро од надвор како и од внатре.
На следната страна погледнете ја нејзината неверојатна трансформација:

Најдобар пример за тоа е ветеранката на амриканската армија Белита Едвардс која со текот на времето ја запоставила својата долга коса.
Нејз

Пронајдете не на следниве мрежи: