На прв поглед, риба како и секоја друга. Но кога ќе ја погледнете од близу- изненадување

Еден рибар од Малдивите со својата камера забележал нешто несекојдневно. Кога почнал да ја снима рибата која се појавила во близина на неговиот чамец, ни самиот не забележал дека повеќе од половина од телото и недостига додека не ја погледнал снимката.Рибата која рибарот од Малдивите ја здогледал изгледала сосема нормално кога почнал да ја снима со камера. Таа пливала сосема нормално низ водата, а потоа рибарот забележал дека и недостасува половина од телото.
Без разлика на овој недостаток, таа низ водата се движела многу брзо.
Погледнете го видеотоРибата која рибарот од Малдивите ја здогледал изгледала сосема нормално кога почнал да ја снима со камера. Таа пливала сосема нормално низ водата,

Пронајдете не на следниве мрежи: