На терен е “ѕвер“, а дома емотивен татко

Loading...

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“.Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.
Тој на Фејсбук сподели фотографија и емотивна порака за неговата прва радост.
„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“.
Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.
Тој на Фејсбук сподели фото

loading...
Loading...