Награда од 60.000 евра за ракометарите доколку ја победат Словенија!

Ракометната федерација на Македонија им даде и дополнителен мотив на ракометарите.Награда од 60.000 евра доколку стигнеме во Топ-8 на ова СП во Катар.
Потребна е победа на денешниот меч  против Словенија, закажан за 16 часот и 30 минути.
Победата им отвора и други врати, па ракометарите ќе можат да добијат и стипендија од АМС, но и шанса за нови договори, промена на клуб, подобри услови во иднина.Награда од 60.000 евра доколку стигнеме во Топ-8 на ова СП во Катар.
Потребна е победа на денешниот меч  против Словенија, закажан за

Пронајдете не на следниве мрежи: