Наишол на гладна срна: Кога почнал да ја храни, не очекувал дека ќе се случи ова!

Сите знаеме дека срните се кротки животни, зар не? Токму поради тоа, сцената од следното видео, може да се опише како прилично неверојатна. Додека заедно со својата сопруга шетал низ шумата во малиот град во Пенсилванија, еден човек наишол на прилично пријателски настроена срна.
За работатат да биде уште поинтересна, срната почнала да се однесува како куче, а не едно од најплашливите и најкротки диви животни на светот.
Погледнете, сигурно ќе ви го разубавиденот!Додека заедно со својата сопруга шетал низ шумата во малиот град во Пенсилванија, еден човек наишол на прилично пријателски настроена срна.

Пронајдете не на следниве мрежи: