НАЈАВА: Шпанија – Македонија

Со гигантот немаме ниту еден поволен резултат.Денес најдобрата македонска фудбалска репрезентација ги стартува квалификациите за Европското Првенство во Франција кое ќе се одржи во 2016-та година.
За повеќе информации прочитајте на sport365.mk.Денес најдобрата македонска фудбалска репрезентација ги стартува квалификациите за Европското Првенство во Франција кое ќе се одржи во 2016-та годи

Пронајдете не на следниве мрежи: