Најавил: „Јас ќе се убијам“ – отворил 3 плински боци и се разнел

Силна експлозија вчера утрото ги вознемири жителите на градчето Сента, во Војводина, Србија.Како што јавуваат локалните медиуми, 73 годишен старец, откако претходно најавил во полиција, влегол во својот дом, отворил три плински боци и ја запалил запалката. Починал на лице место а по експлозијата избил голем пожар, кој противпожарната екипа успеала брзо да го изгаси.
Според информациите, од експлозијата покривот на куќата одлетал во ваздух, а старецот бил фрлен десетина метри.
Тој уште одамна им се жалел на соседите дека не може да го поднесе животот и дека ќе се убие.Како што јавуваат локалните медиуми, 73 годишен старец, откако претходно најавил во полиција, влегол во својот дом, от

Пронајдете не на следниве мрежи: