НАЈБИЗАРНО САМОУБИСТВО- Еве како си го одземал животот

Loading...

Во Бронк е извршено едно од најморбидните самоубиства. Притоа, Томас Ривер (51) од Порт Џервис самиот си ја отсече главата.
Ривер тоа го направил така што врзал ланец на шипка, а другиот крај го завиткал околу вратот, потоа згазнал на папучата на неговата „Хонда СРВ“ и удрил во паркирано возило.
Настанот се случил  во понеделникот во Бронкс. Притоа, Томас Ривер (51) од Порт Џервис самиот си ја отсече главата.
Ривер тоа го направил така што врзал л

loading...
Loading...