Најбогатиот човек на светот, гостин на свадбата на министерот Иво Ивановски

Loading...

Мексиканскиот бизнис магнат Карлос Слим, а воедно и најбогатиот човек во светот, во моментот е во Битола, каде е гостин на свадбата на министерот за информатичко општество Иво Ивановски.Мексиканскиот бизнис магнат Карлос Слим, а воедно и најбогатиот човек во светот, во моментот е во Битола, каде е гостин на свадбата на министерот за информатичко општество Иво Ивановски, дознава „Република“.
Според информациите на порталот, Слим е во друштво на македонскиот државен врв, на чело со премиерот Никола Груевски, претседателот Ѓорѓе Иванов и претседателот на Собранието Трајко Вељаноски.
Повеќе на ТЗМ.МКМексиканскиот бизнис магнат Карлос Слим, а воедно и најбогатиот човек во светот, во моментот е во Битола, каде е гости

loading...
Loading...