Најчудните Марфиеви закони

Loading...

Сексот е како снегот, никогаш не знаеш колку сантиметри ќе биде и колку долго ќе трае.
Секој пат кога ќе оставите некој предмет на “сигурно”, никогаш повеќе нема да го видите.
Сé што е убаво во животот е или илегално, не морално или здебелува.
Ако посакуваш нешто доволно долго, големи се шансите да не го добиеш.
Најголемите идеи никогаш не остануваат запаметени, најглупавите изјави никогаш не се забораваат.
Кажи не, а потоа преговарај.
Секогаш е полесно да најдете партнер кога сте веќе во врска.
Убавината е само на површината, додека грдоста оди до ср'ж.
Маж си е маж, но добар велосипед.. е тоа е возење.
Никогаш не се расправај со жената кога е изморена… или одморена.
Сексот е наследен. Ако твоите родители никогаш го немале, најверојатно и ти ќе го немаш.
Во темно сите жени се убави.
Невиноста е излечива.
Ако се чувствуваш добро, не грижи се- ќе ти помине.
Марфи бил оптимист.Сексот е како снегот, никогаш не знаеш колку сантиметри ќе биде и колку долго ќе трае.

loading...