Најдобра мотивација: Ја оставил дечкото, па ослабела 45 килограми

Loading...

Иако требала да застане пред  олтарот 31 годишната Памела Доул, вереникот ја оставил во последен момент, а таа тогаш донесла одлука дека ќе ги преземе работите во свои раце и ќе ослабе, бидејќи нејзината дебелина била причината  за раскинувањето.

 “Мојот поранешен дечко ми ме остави, бидејќи тој не можеше да се справи со мојата тежина и проблемите со кои се соочуваат дебелите луѓе. Тоа го правеше многу несреќен. Бев очајна кога тој ме остави, но сфатив дека токму тоа ми требаше во мојот живот “, изјави оваа телефонска операторка на Daily Mail. Тааво текот на диетата  се откажа од сите оние работи во кои претходно уживала, како што се помфрит, хамбургери, безалкохолни пијалаци, итн…Во намалувањето на килограмите и помагал личен тренер со кој редовно тренирала. Британката  во многу краток временски период успеа да изгуби дури 45 килограми и сега има само 62.
„Се криев од луѓето затоа што ми беше страм. Редовно купував од интернет за да не сретнам никој. Сега пак се чувствувам неверојатно бидејќи ми се врати самодовербата. Најдобро се чувствував кога моето поранешно момче ме виде и беше во целосен шок“, вели Памела чие што момче за време на врската постојано и велел да ослабне, но таа немала желба, а ни време за тоа, по што на крајот ја оставил.Иако требала да застане пред  олтарот 31 годишната Памела Доул, вереникот ја оставил во последен момент, а таа тогаш донесла одлука дека ќе ги

loading...