Најдобрата пародија на сите времиња

Loading...

На сите ни е многу добро познат спотот на Carly Raе Jepsen, но дали сте го виделе ова видео за “Call me maybe”?На сите ни е многу добро познат спотот на Carly Raе Jepsen, но дали сте го виделе ова видео за “Call me maybe”?

loading...