Најдобриот начин да ја доведете жената до оргазам ЌЕ ВЕ ШОКИРА – и НЕ е орален секс

Loading...

Да се разбереме- не е во прашање вагинален или орален секс.Не е изненадувачки фактот дека мажите полесно доживуваат оргазам отколку жените. Всушност 91% од мажите доживуваат големо „О“ за време на сексот, додека е тоа случај со само 64 отсто од жените, според една студија. Интересно е дека мажите рекле дека нивните партнерки го доживуваат врвот во 85 отсто од случаите, што значи само едно – дека жените фолираат.
Студијата која е правена меѓу 1931 лица во Америка, од 18 до 59 години, ги испитувала луѓето за тоа од кој вид на секс најчесто доаѓаат до оргазам. И резултатите ќе ве шокираат.
На изненадување на сите, најголема можност да ја доведете жената до врвот е аналниот секс. 94 отсто од жените велат дека така успеале да доживеат оргазам.
Сепак, само 31 отсто од жените кои учествувале во студијата се осудиле да говорат за аналниот секс, така што овие резултати не се апсолутно поддржани. Исто така лицата кои имаат волја да испробаат анален секс се поопуштени и сакаат повеќе авантура во спалната соба па и тоа ги чини успешни за достигнувањето на врвот.
Оралниот секс е втор на листата и 80 отсто од жените доживуваат оргазам на тој начин, додека преку мастурбација о вагинален секс 65 отсто од жените го достигнуваат врвот. Не е изненадувачки фактот дека мажите полесно доживуваат оргазам отколку жените. Всушност 91% од мажите доживуваат големо „О“ за време

loading...
Loading...