Најдобрите пародии за Apple!

Најдобрите пародии за Apple!Производите на Apple секогаш се „скоцкани“ во одлични рекламни кампањи, а нивните идеи кај одредени анонимни креативци ја поттикнаа фантазијата па истите се пошегуваа на сметка на Apple преку пародии прикачени на YouTube кои станаа мошне популарни…
Еве кои се најсподелуваните пародиии направени за Apple на YouTube :

 
1. iPhone 5 Commercial

 
2. GLaDOSiri

 

 
3. „Leaked” iPhone 5
 
 

4. LEAKED: New iPhone Commercial
 

 
Повеќе на GSM.MKПроизводите на Apple секогаш се „скоцкани“ во одлични рекламни кампањи, а нивните идеи кај одредени анонимни креативци ја поттикнаа фан

Пронајдете не на следниве мрежи: