НАЈЕМОТИВНОТО ВИДЕО НА СВЕТОТ! Станал од инвалидска количка за да го одигра првиот свадбен танц!

Нема човек, кој на ова видео нема да заплаче. Наскоро ќе ви биде јасно зошто.Ова момче е вистински херој, а неговата избраница не е помалку храбра. Имено, на нивната љубов се восхитува целиот свет, бидејќи успеале да го сторат невозможното.
Иако младоженецот бил во инвалидска количка на својата свадба, тоа не го спречило да го одигра првиот свадбен танц.
Погледнете…
Ова момче е вистински херој, а неговата избраница не е помалку храбра. Имено, на нивната љубов се восхитува целиот свет, бидејќи успеале да го стор

Пронајдете не на следниве мрежи: