Најгледано на Јутјуб: Татко се тепа со бебето!

Слатки се и интересни но некогаш знаат да „распалат“ по родителите. Во име на тоа канадскиот комичар  направи видео „Како да се тепате во бебето“.Имено, Гевин Меклинис објави видео во кое ги учи родителите за посебни техники за одбрана од бебето.
Слатки се и интересни но некогаш знаат да „распалат“ по родителите. Во име на тоа канадскиот комичар  направи видео „Како да се тепате во бебето“.
Во видеото тој прикажува неколку техники.
„Знам дека се плашите од бебето, но, верувајте лесно може да излезете на крај со него. Само применете ги овие техники.“- вели Гевин.
Сепак на крај тој „го извлече подебелиот крај“ затоа што неговиот син го нокаутираше.
Погледнете го најгледаното видео на Јутјуб

 
Имено, Гевин Меклинис објави видео во кое ги учи родителите за посебни техники за одбрана од бебето.
Слатки се и интересни но некогаш знаат

Пронајдете не на следниве мрежи: