Најгрдата девојка на светот можеби е и најубава

Loading...

Лизи Веласкез, жената на која и беше дадена титулата „најгрдата жена на светот“, всушност е  убава, силна жена. Најважна е внатрешната убавина, бидејќи се погрди убавите луѓе со ужасен карактер. Физичката убавина ја снемува, но остануваат внатрешната убавина и сила.
Силеџиите го рефлектираат тоа што им е во срцето, па ако мразите некого без причина, прво погледнете се, можеби вие имате некој проблем.
Повеќе на think.mk
 Најважна е внатрешната убавина, бидејќи се погрди убавите луѓе со ужасен карактер. Физичката убавина ја снемува,

loading...
Loading...