Најлошиот гитарист на сите времиња

Дали е ова најлошиот гитарист на сите времиња?
Звучи ужасно.
Можеби има и полоши, но крајот на ова видео вреди да се види.
Очигледно многу ги изнервира сите во бендот…Дали е ова најлошиот гитарист на сите времиња?
Звучи ужасно.
Можеби има и полоши, но крајот на ова видео вреди да се види.

Пронајдете не на следниве мрежи: