НАЈЛОШОТО ПОМИНА: Мечевска е во стабилна состојба!

Заврши операцијата на македонската репрезентативка Робертина Мечевска која со тешки повреди беше примена во Ургентниот центар..Заврши операцијата на македонската репрезентативка Робертина Мечевска која со тешки повреди беше примена во Ургентниот центар, откако паднала од петтиот спрат во зградата каде што живее во населбата Острово. На ракометарката и била извадена слезината која била повредена, а имала и скршеници по телото.
Операцијата поминала добро и Мечевска во моментот е во стабилна здравствена состојба, велат лекарски извори.„Млада е и се надеваме дека се ќе се заврши добро. По ова пациентката ќе биде однесена на одделот за интензивно лекување“, потврдија од хируршките клиники.Заврши операцијата на македонската репрезентативка Робертина Мечевска која со тешки повреди беше примена во Ургентниот центар, откако паднала од пе

Пронајдете не на следниве мрежи: