Најнова мода за избегнување на машките погледи

Loading...

Оние девојки на кои им е дојдено преку глава од постојаните машки погледи кога ќе ги разголат нозете за време на летото, сега имаат решение за да ги избегнат истите.
Овие хеланки се апсолутен хит во Кина, а ги рекламираат како „супер секси, летни, анти-перверт полни нозе влакна хеланки“. Некој ќе рече колку одвратно, а на друг добро ќе му се најдат за избегнување манијаци по автобуси и во метро.
Мислењата се поделени. Сепак, кинезите слободно нека ги задржат за нивен пазар, нашите манијаци се пософистицирани, ништо не ги згрозува. 
Оние девојки на кои им е дојдено преку глава од постојаните машки погледи кога ќе ги разголат нозете за време на летот

loading...
Loading...