НАЈНОВА ОПЦИЈА: Пораките на Фејсбук сами ќе се уништуваат?

Loading...

Моментално новата функција е во фаза на тестирање, а за време на викендот мал број од корисниците на iOS имале прилика да видат како таа функционира.Фејсбук тестира уште една нова опција за својата апликација на памтените телефони. Овој пат, станува збор за автоматско бришење на објавите и пораките, а корисникот сам ќе може да ги избере временскиот период (од еден час до седум дена), за кој тоа ќе се случи.
Одредени корисници на Ајфон и Ајпад можеле да закажат и бришење на статусите, кои на серверите на Фејсбук ќе бидат видливи и до 90 дена пред трајно да бидат избришани.

New #Facebook feature. Post expiration dates?! Spotted this tonight: pic.twitter.com/Sv98D6qI7I
— Jen Flitter (@jenflitter) September 8, 2014
Фејсбук тестира уште една нова опција за својата апликација на памтените телефони. Овој пат, станува збор за автоматско бришење на објавите и порак

loading...
Loading...